вторник, 2 февруари 2016 г.

BULGARKOR

Брутален габба тътен, екстратон гъдел, спийдкор вакханалия, стотици удари в минута и 200 хардкор маниаци в една хладна и мъглива коледна нощ - това е рецептата за лудото парти BULGARKOR, за което ще се носят легенди още дълго време. То се проведе на 26 декември 2015 г. в арт-клуб THE FRIDGE в София.


Участниците на събитието бяха поканени от Wayab Pluh, а концепцията на партито - представяне на авторската музика на някои от знаковите и колоритни изпълнители от българската електронна ъндърграунд сцена.
Музикалното събитие ознаменува и представянето на осмата част на компилацията Gabbanarchy, появила се в интернет пространството само 3 дни по-рано.
Аудиторията на BULGARKOR имаше възможността да чуе на живо изпълнения на D-LYSERGIC ACID,  INSULT, KANALEN PLUH, THE DARK ONE, SM1RT, DIZZEX, PSYCHOTICAL, NEYTRAL, IMPLANT, BMK RECORDS, CACTUS ERECTUS и ТЪГЪДЪК (проект на GABBER VAN DAHL и SORCE).

Тук ще споделяме линкове към аудио и/или видео записи от събитието.
Ако Вие разполагате също с такива, не се колебайте да ги пращате, за да ги включим в колекцията, или ги добавяте в коментарите отдолу.

Bulgarkor - the first 3 bulgarkor sets:
 http://www.mediafire.com/listen/olr66ajiiai78i6/2015-12-26_22h14m53.mp3

Insult:
https://www.youtube.com/watch?v=vvIMtwbk26c

Animal Assault vs. IMPLΛNT - Liveact @ Bulgarkor: 
 https://soundcloud.com/scwwp/scwwp082

More info, audio and video:
https://www.facebook.com/events/803464973096915/

BULGARKOR 4 LIFE!
BULGARKOR NEVER DIE!

Няма коментари:

Публикуване на коментар